Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Daire Çözümleri

Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Daire Çözümleri

Astım ve Alerjenler ile mücadele - Merkezi Süpürge Sistemleri Çanakkale Balıkesir



Astım Hastalığı ve Astımla Mücadele 

Astım birçok bitkinin polenleri, akarlar, toz ve mikroplar gibi etkenden kaynaklanabilen bir rahatsızlıktır. Bu astım türünde, solunum yollarını kaplayan doku ve zarlarda etkileyen faktörlere karşı reaksiyon göstermesi söz konusudur. Bu etkinin sonucunda solunum yolunda bölgesel şişkinlikler oluşarak hava yolunun daralmasına sebep olur. Nefes darlığı ve sonucunda alınan oksijen miktarında düşme yaşanmasına neden olmakta. Bu da alerjik astım hastalığında görülen öksürük, nefes darlığı ve hırıltılı solunum gibi sorunlara zemin hazırlar.

 Alerjik Astım Belirtileri Nelerdir?

Alerjik astım hastalarında en temel belirti, hava yolunun daralması ve tıkanması sebebiyle oluşan ataklardır. Bu ataklar kişinin yaşam kalitesini ve sağlıklı bir hayat yaşamasını çitti şekilde engellemekte ataklar esnasında hasta nefes darlığı, göğüs sıkışması, hırıltılı solunum ve öksürük belirgindir. Ataklar haricinde bireylerin günlük yaşamda karşılaştığı bazı belirtiler şu şekilde sıralanabilir:

 

Kuru ve bitmek bilmeyen öksürük krizleri

Nefes alıp verme sırasında hırıltı ve ıslık benzeri çıkan sesler

Göğüste daralma ve sıkışma hissi

Nefes almakta kaynaklı Uyku bozuklukları

Alerjik Astım Neden Olur

Alerjik astım hastalığının oluşumda genetik ve çevresel faktörler rol oynar. Bunlar arasında en temel risk faktörleri şunlardır:

Evlerimizde ve kapalı alanlarda maruz kaldığımız alerjenler solunum yolu hastalıklarına ve astım hastalığının en temel etkenleri durumunda yer almaktadır.

Ailede daha önceki bireylerde astım veya alerjik astım öyküsünün olması

Bebeklik ve çocukluk döneminde solunum yollarını etkileyen ağır hastalıklar geçirmiş olmak veya alerjen maddelere yoğun şekilde maruz kalmış olmak

Alerjik astımı tetikleyen alerjen maddelerle yakın temas içerisinde olmayı gerektiren mesleklerde çalışmak

Sigara içilen ortamlarda yoğun şekilde dumana maruz kalmak

Düşük doğum ağırlığı ve erken doğum ile dünyaya gelmek

Alerjik Astım Nasıl Geçer?

Fiziki muayene, solunum testleri, radyolojik görüntüleme teknikleri ve kan tahlilleri sonucunda alerjik astım tanısı alan bireylerde, uygun tedavi yöntemlerinin uygulanması ve günlük hayatta alınacak birtakım önlemler neticesinde astım ataklarının önüne geçilebilir. Tipi, kullanım süresi ve şekli hekim tarafından belirlenecek olan bazı ilaçlar alerjik astım hastalığında kullanılabilir. Bunların yanı sıra bireylerin alerjik astım ataklarını önlemek için dikkat etmesi gereken en önemli noktalar şunlardır:

 

Alerji testleri yardımıyla bireyin hangi etkenlere karşı alerjisinin olduğu tespit edilerek bu etkenlerden mümkün olduğunca uzak durulmalıdır.

Bireyler yaşadıkları ortamı sık sık havalandırmalı, evde sigara kullanılmamalıdır.

Oda spreyleri, parfüm ve deodorantlar kullanılmamalıdır.

Evcil hayvanlara alerjisi olduğu tespit edilen bireyler evde hayvan beslemekten kaçınmalıdır.

Polenlerin artış gösterdiği bahar mevsimlerinde pencereler ve kapılar kapalı tutulmalı, gerekmedikçe dışarı çıkılmamalıdır.

Merkezi Vakum Sistemleri Astım Hastalığını yok etmeniz için en temel yöntemdir. Alerjenlerle savaşma yerine yaşadığımız ortamı bu sistem ile her zaman temiz tutarak işe başlamamız gereklidir.

Bu sistem haricindeki elektrik süpürgelerinin tamamı çektikleri tozun bir kısmını yeniden evin içine dağıtmakta. Buda yapılan temizliği ve hijyeni tam olarak sağlayamaz.  

Merkezi Vakum Sistemleri; yaşam alanlarındaki kir, toz ve alerjenleri %100 emerek, hiçbir geri sirkülasyon yapmadan hava kalitesini arttırır.

Evinizden tek çıkarmanız gereken şey toz!

Birkaç yıl içinde bozulan taşınabilir süpürgelerin aksine Merkezi Süpürge Sistemleri size yıllar boyu devam edecek olan sorunsuz temizlik sunar.

Hiçbir ek elektrik masrafı olmadan!

Merkezi süpürge sistemi türbin motorlu güç ünitesine sahiptir. Türbinler hava akımını boşaltır böylece hiçbir ek elektrik giderine yol açmaz.

Gürültü kirliliğine son!

Ses yalıtım sistemi sayesinde eviniz hiç olmadığı kadar sessiz olacak. merkezi süpürge sistemi haricinde daha güçlü ve daha sessiz bir birleşim hiç olmadı.

Merkezi vakum sistemlerinin alışık olduğumuz klasik elektrik süpürgelerine karşı avantajları oldukça fazladır. Yeniden klasik bir elektrik süpürgesi almadan önce merkezi sistemlerin avantajlarına bir bakalım.

Daha Güçlü Temizleme Gücü

Güçlü motoru ve geniş hava sirkülasyonu sayesinde merkezi sistemler kirleri, tozları, alerjenleri rahatlıkla temizler. VACUFLO merkezi vakum sistemi kir, partiküller ve alerjenleri de %100 temizler.

 

 

Yaşam Alanlarında Hava Kalitesini Artırır

Temizlenebilir materyallerin %100 temizlendiği için hava kalitesi de önemli ölçüde artar. California  Davis School of Medicine Universitesi’nin çalışmasına göre merkezi vakum sistemi kullanımında alerji hastalarında görünen belirtilerin % 81 oranına kadar iyileşebildiği gözlemlenmişti




Rahat ve Kolay Temizlik

Taşınacak ağır bir ekipmanın olmaması, mobilya üzerinden veya kenarlarından kordon geçirme uğraşı olmadan, mobilyalara ve ahşap malzemelere çarptığında zarar verecek ekipmanın bulunmaması! Hafif hortumlar ve aksesuarların taşınması çok kolaydır.





Sessizlik

Giysi kurutma makinesinden veya saç kurutma makinesinden daha az sese sahip merkezi vakum sistemleri ile çocuğunuz uyurken bile odasını temizleyebilirsiniz.

Evinizin Değerini Artırır

Merkezi vakum sistemi evinizi satarken satış argümanınızın en önemli unsuru olacaktır.

Kolay Kurulum

Profesyonel merkezi süpürge sistemleri sayesinde sistem hem yeni yapılan inşaatlara hem de hali hazırda bulunan evlere, otellere, iş merkezlerine ve benzeri yerlere kolayca kurulabilir.





Maliyet

Ortalamam elektrik süpürgeleri ile yaptığımız temizlikten daha üst seviye bir temizlik sağlayan 10 yıl boyunca garantili süreç içinde güçlü ve mükemmel temizleme hizmeti vermektedir. Maliyeti elektrik süpürgesinden daha ucuza gelmektedir maliyetler evinizin büyüklüğü ve kullanım amacınıza göre değişmekte olup klasik süpürgeden daha az maliyetlidir.



Lotus merkezi süpürge sistemleri     0553 271 49 29  iletişim için arayın 

Çanakkale merkezi süpürge sistemleri

Balıkesir merkezi süpürge sistem


Sosyal Medya'da Paylaş :

Son Eklenenler

Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Daire Çözümleri
..
Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Dai Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Daire Çözümleri
Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Emlakkale.com
..
Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Eml Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Emlakkale.com
Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ilan sitesi
..
Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ila Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ilan sitesi
Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta
..
Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta
Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Yakın Tatil Evleri
..
Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Y Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Yakın Tatil Evleri
Paylaş
hazır emlak sitesi