Günlük Kiralık Ev İşi Nasıl yapılır-Günlük Kiralık Kiralama Şartları

Günlük Kiralık Ev İşi Nasıl yapılır-Günlük Kiralık Kiralama Şartları

Günlük Kiralık Konutların Kiraya Verilmesi ve Günlük Kiralık Kiralama Şartları

Bir eviniz var ve bu evi günlük olarak konaklama yaparak değerlendirmek istiyorsunuz. Elbette bununda eskisi gibi yapmak mümkün değil yasal olarak, yeni düzenlemeye göre

1.       Maliye ile iletişime geçip bildiriminizi yapmanız ve vergi mükellefi olmalısınız.

2.       Eğer vergi mükellefi iseniz işiniz daha rahat bir hal alıyor. Maliye görevlileri evi gelip kontrol ediyor. Gerekli bilgileri sizden aldıktan sonra kolay bir şekilde işe başlıyorsunuz.

3.       Otel ve pansiyonlarda olduğu gibi kalan kişilerin gerekli kimlik bildirimlerini jandarma ve polisin yüklediği özel bir program sayesinde günlük olarak yapıyorsunuz.

   Bu işin kanuna uygun olarak yapmanın en kolay ve rahat yolu önemli olan size gelen müşterinizi rahat huzurlu ve güvenli bir şekilde ağırlayıp onun ihtiyaçlarına cevap verecek donanımı sunmanız. Açıkçası müşteri memnuniyeti denilen olay  

   Bu iş bir otel işletmek değil elbette ama o kadarda göz ardı edilecek kolay bir iş değildir. Pansiyon olarak evini kiraya vermek ve oda kiralamak en başta temiz, düzenli ve donanımlı bir eve sahip olunmalı ev pansiyonculuğu da Gelen müşterinin size daha fazla müşteri yetireceğini bilmelisiniz. Ve en iyi reklamın kaynağı güvendiğiniz bir kaynaktan aldığınız güvenilir bilgi olduğunu unutmayın. Bir arkadasınız size ben bu yaz Ayvalık ta günlük kiralık bir ev kiraladım güzelde geçti uygun fiyatlara tatil yaptım Ayvalık ta derse Bu size en etkili reklam olacaktır. Önemli olan gelen ev sahibi olarak nasıl bir tatil istediğini anlamak sizin elinizdeki veya sizin eviniz bu gelen misafirin ihtiyacını doğru yanıt verecek mi.?  Müşterinin beklentilerini konut ve ev sahibi olarak karşılamak. 

Gelen misafir ailesi ile 1 hafta denize yakın bir yazlıkta tatil yapmak istiyor. Ama sizin eviniz denize 1km mesafede ya da o bölgede bir yaylada yer alıyor. Telefonda bunu söylemek gelen misafire net olmak doğru bilgiyi vermek gerekli. Tercih etmek veya etmemek müşterinin onayında olmalı.

Bu iki taraf içinde geçerlidir ev sahibine eve girişte 4 kişi olduklarını söyleyerek sonrada 10 kişi olmakta ev sahiplerinin en çok karşılaştığı problemlerden biri

Her iki tarafta kiralama sırasında bir sözleşme hazırlamalı ve günlük kiralık evler veya resmi Emlakçılar üzerinden gerçekleştirilmeli çünkü emlakçılar sorunlu evlerle uğraşmak istemez her zaman iyi evleri ellerinde tutmak isterler.  Bir sorun olma durumunda emlak danışmanı her iki tarafa da yol göstermelidir. 

Günlük Kiralık Ev Kiralama Kuralları

1.       Güvenilir emlak ofisleri veya kişiler ile çalışılmalı.

2.       Sözleşme ile rezervasyon gerçekleştirilmeli.

3.       Sözleşmede kişi sayısı, denize olan mesafe, Evin donanımı, Evin konumu, Evin kapasitesi ve günlük kiralık evin uydu konumu olmalı.

4.       Günlük kiralık Evin giriş ve çıkış tarihleri ve saati yer almalı.

5.       Günlük kiralık konaklama yapılacak konutların kullanım talimatı havuz giriş çıkış saatleri evin özel kullanım alanları ile detaylı bilgiler yer almalı.

6.       Ücretin içine dahil olan veya ek ücretlerin olan gelen misafirin ekstra cebinden ödemesi gereken katkı veya bedeller neler olduğunu yazmalı.  

7.       Komisyon ve tutar net olarak yazmalı.

Ayvalık, Sarımsaklı, Cunda, Altınova ve İzmir Dikili bölgelerinde Günlük kiralık yazlık, günlük kiralık daire, günlük Kiralık villa, Tercihlerinizde Yanınızdayız Tatil Emlak


Sosyal Medya'da Paylaş :

Son Eklenenler

Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Daire Çözümleri
..
Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Dai Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Daire Çözümleri
Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Emlakkale.com
..
Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Eml Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Emlakkale.com
Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ilan sitesi
..
Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ila Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ilan sitesi
Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta
..
Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta
Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Yakın Tatil Evleri
..
Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Y Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Yakın Tatil Evleri
Paylaş
hazır emlak sitesi