Emlak ilan siteleri-popüler emlak siteleri listesi-Ücretsiz

Emlak ilan siteleri-popüler emlak siteleri listesi-Ücretsiz

                       Emlak ilan siteleri-popüler emlak siteleri listesi-Ücretsiz 

     Tatil Emlak olarak Emlak siteleri uygulamış olduğu politikaları yanlış olduğunu ve emlakçıları zor durumda bıraktıkları faiș fiyat politikaları ve haksız rekabete yol açtıkları için Emlak sektörüne zarar verdiklerini düşünüyoruz. Emlakçılar olarak herkesin hakkını alması gerektiğini Emlak sitelerinin de verdikleri hizmet karşılığında elbette ki ücret talep etmeleri doğru olduğunu düşünüyoruz ama uygulanan satış politikaları emlak sektörünü ve emlakçıları zor durumda bıraktığı görülmektedir. 


    ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN TIKLAYIN 

    Tatil Emlak olarak emlak ilanlarınızı hiçbir ücret talep etmeden ücretsiz bir şekilde ilan girişi ve resim ekleme imkânlarıyla gelen üyelerimize sunuyoruz yapmanız gereken sadece Emlak sitemize üye olup ücretsiz üyelik imkanlarımızdan yararlanmanız. Dilediğiniz kadar ilanı hiçbir ücret vermeden yayınlayabilirsiniz Emlak siteleri nin popüler olmasın Emlak sektöründe emlakçılara vermiş olduğu hizmet karşılığında değil arama motorlarına ödedikleri para karşılığında olduğunu ve ne kadar para harcanırsa harcansın genede bir başarı sağlanmadığı ortada. Geçici çözümleri çok büyük paralar harcamak Emlak sektöründe ve emlakçılar arasında haksız rekabete körüklemek de emlakçılar bir çok portala ücretsiz Emlak ilan siteleri ne üye olmak zorunda kalıyor.

  ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN TIKLAYIN                                http://www.emlakkale.com

    Uygulanan fahiş fiyat politikaları uygulanan sınırlı ilan girişleri Emlak sektöründe emlakçının elini dahada cebine atmasını kazandığından çok daha fazlasını bu sitelere kaptırmasına neden oluyor. Tatil Emlak olarak tüm Emlak sektörüne sitemizden dilediği kadar ilan giriş hakkı ve dilediği kadar resmi yükleme ilanlarını sergileme hakkını veriyoruz bir çok sitede uygulanan bu haksız rekabetin ortadan kaldırabilmek beslediğimiz ve büyüttüğümüz popüler Emlak siteleri nin ne yazıki vicdanına kalmış durumda. Emlakçılar olarak Emlak sektöründe hem emlakçıdan para alıp Hem de ücretsiz ilan Yayın hakkı vermek etik olmadığını düşünüyoruz.

ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN TIKLAYIN                 www.emlakkale.com  





Sosyal Medya'da Paylaş :

Son Eklenenler

Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Daire Çözümleri
..
Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Dai Lotus Merkezi Süpürge Sistemleri Villa ve Daire Çözümleri
Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Emlakkale.com
..
Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Eml Yeni Nesil Ücretsiz Emlak İlan Sitesi www.Emlakkale.com
Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ilan sitesi
..
Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ila Bedava Emlak ilan sitesi , Ücretsiz emlak ilan sitesi
Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta
..
Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta Pişman Olmamak İçin Bu Hayatta
Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Yakın Tatil Evleri
..
Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Y Günlük Kiralık Yazlık Eşyalı Evler - Denize Yakın Tatil Evleri
Paylaş
hazır emlak sitesi